Menú Dilluns 18 de Gener de 2016
PRIMERS:
Amanida
de poma, formatge i nous vinagreta fruits secs
Tallarines
alb salsa xampinyons i tòfona
Rotllets
de primavera
Sopa
de galets
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Espàrrecs
amb maionesa
SEGONS:
Llom a la planxa al roquefort
Lluç a la planxa amb verdures
Galta rostida al forn
Escalopins de vedella arrebossat
Entrecot de vedella a la planxa (supl.6 €)
Filet de vedella a la planxa (supl. 5 €)
POSTRES:
Brownie
Flam d'ou, xocolata
sorbet mojito
Iogurt fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada