Menú del Dissabte 9 de Gener de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Xatonada
(escarola, bacallà i romesco casolà)
Arròs
saltejat amb ceps, trompetes de la mort, assortit de bolets
Carxofes
al forn
Caneló
de vedella amb salsa foie
Humus
de cigrons amb torradetes
SEGONS:
Vedella amb bolets
Cueta de rap a la marinera
Xai a la planxa amb guarnició
Llaminera a la planxa amb salsa ceps
Filet de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de 3 xocolates
Pastis de taronja i coco
Mousse de iogurt amb xocolata i menta
Tarta whisky
Pa, beguda (1 ampolla d'aigua, vi per a cada 4 persones)
18.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Macarrons a la bolonyesa
--------------------------------
Hamburguesa amb patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada