Menú Dimecres 2 Desembre de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tomàquet i tonyina
Cigrons
amb cansalada
Crema
de verdures de l'horta amb xips de moniato
Canelons
de carn amb beixamel
Espàrrecs
amb maionesa
Arròs
negre i gambes (supl. 4€)
SEGONS:
Galta de porc rostida al forn
Llom a la planxa amb carxofes
Popets amb ceba
Pit de pollastre a la planxa amb salsa pebre
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
5€)
POSTRES:
Pastis poma
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: crocant, sorbet.....
Iogurt: natural, amb fruites del bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada