Menú del Dissabte 19 de Desembre 2015
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats formatge cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo
Remenat
d'ous amb trompeta de la mort i pernil
Carpaccio
de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crema
de nècores
SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
vedella amb bolets
Gambes a la planxa
Rotllet de pollastre amb prunes
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Tarta whisky, crocant
Flam d'ou, xoco
Pastís de torró
Pa, beguda (1 ampolla d'aigua, vi per a cada 4 persones)
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Bistec amb patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada