Menú del Dissabte 12 de Desembre 2015
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats formatge brie, fruits secs i vinagreta de mel
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo
Risotto
de bolets
Mousse
d'escalivada i seitons
Crema
de nècores
SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llata de vedella amb bolets
Confit d'ànec amb compota de poma
Salmó a la papillote
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Trufes amb nata
Pastis de préssec
Tarta whisky
Flam d'ou
Flam de torró
Pa, beguda (1 ampolla d'aigua, vi per a cada 4 persones)
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre arrebossades amb
patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada