Menú del Dimecres
3 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb formatge fresc i
taronja
Mousse
d'escalivada de l'horta
Trinxat
de patata i col
Sopa
de galets
Canelons
de carn
Rissotto
de bolets (supl. 3€)
SEGONS:
Orada a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i ceba
caramel·litzada
Xurrasco a la planxa amb patates
Pollastre a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada