Menú del Dimarts
17 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats tonyina, ou dur i espàrrecs
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Tallarines
a la carbonara
Espinacs
a la catalana
SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Botifarra amb mongetes
Cueta de rap a la marinera
Rodo de gall d'indi rostit
POSTRES:
Pastis de nata, trufa
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant,
sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada