Menú del Dijous 29 D'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
amb enciams variats dàtils, lacon i vinagreta de mel
Fusilli
(espirals) amb salsa napolitana (tomàquet, tonyina, olives negres i pebrot verd)
Remenat
d'ous amb gambes, alls tendres, espàrrecs
Xampinyons
farcits de pernil
Escudella
barrejada
Rissotto
de bolets amb cruixent de parmesà (supl. 3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Pit de pollastre amb roquefort
Botifarra a la planxa
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdures
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Brownie
Flam d'ou
Pastis de taronja i xocolata
Iogurt de fruites del bosc, natural
Gelats de: coco, torro, sorbet, vainilla i
xoco
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
d'un bon dinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada