Menú del Dilluns 21 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats tàrtar de tonyina
Sopa
freda de tomàquets de Cabrera amb alfàbrega i crostons
Rigatone
(autèntica pasta italiana) a Alfred
Pèsols
anisats amb pernil
Mousse
d'escalivada i seitons
Espàrrecs
amb maionesa
SEGONS:
Bistec a la planxa amb patates
Llom a la planxa amb patates
Pollastre arrebossat amb guarnició
Lluç amb verdureta
Croquetes acompanyades d'amanida
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
5€)
POSTRES:
Fruita del temps (meló, pinya)
Iogurt de fruites del bosc, natural
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Pastís de lioneses
Brownie
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada