Menú dimarts 25 d'agost de 2015
PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb alvocat, llagostins, blat de
moro i salsa rosa
Crema de carbassó
Púding d’escalivada i seitons
Espaguetis salsa formatges
Tinxat de cigrons amb bolets
Coca napolitana (tonyina,
tomàquet fregit, olives negres, pebrot verd)
SEGONS:
Llom a la planxa amb guarnició
Calamars a la romana
Braó rostit al forn
Salmó a la planxa amb verdureta
Mandonguilles a l’ametlla
Vedella amb bolets
Xai a la planxa (sup.4€)
POSTRES:
Sorbet de mojito
Flam d’ou
Ametllat, tarta
whisky, gelat de torro
Fruita del temps
Coulant de xocoalta
amb nata (supl.2€)
Pa i beguda
Menú 10.50 € (iva
inclòs )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada