Menú
del Dissabte 29 d'agost de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, formatge brie,
codony i vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Farcellets de pera i formatge amb salsa
tòfona
Tàrtar de tomàquet amb seitons
Humus de cigrons amb bacallà
SEGONS:
Cabrit arrebossat amb patates
Llaminera (solomillo porc) amb dàtils
Xurrasco a la planxa amb patates
Xai a la planxa amb patates
Gambes a la planxa amb all i julivert
Filet de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Mini mousse de crema catalana
Mini gofre amb xocolata
Coulant de xocolata amb nata
Sorbet de mojito
Tarta whisky
Bombó
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Pasta amb bolonyesa
Llàgrimes de pollastre amb patates
Postres,
beguda i pa
12€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada