Menú
del Dijous 30 de Juliol de 2015
Tenim obert dissabte 1 d'agost per la festa Major de Cabrera de mar
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, bacallà esqueixat,
olives negres i salsa romesco casolana
Sopa
freda de tomàquet amb oli d'alfàbrega i mozzarella
Mousse
d'escalivada i seitons
Rissotto
de bolets
Tallarines
a la carbonara
Pèsols
anisats amb encenalls de pernil
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo (supl. 3€)
SEGONS:
Peix del dia: Suprema de Lluç a
la planxa
Llom a la planxa amb patates
Mandonguilles a l'ametlla
Escalopins de vedella arrebossats
Xai a la planxa amb guarnició (supl. 4€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes de cabrit arrebossat amb
guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Sorbet de mojito
Fruita del temps
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de: torro, crocant, ametllat
Coulant amb nata (supl.2€)
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada