Menú
del Divendres 24 de Juliol de 2015
Santa Cristina!!
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta de mel
Remenat
d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs
Assortit
de tomàquets del Maresme amb formatge feta
Vichyssoise
(crema freda de porros)
Mousse
d'escalivada
Macarrons
de l'àvia
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo (supl. 3€)
SEGONS:
Recuixa de pollastre a la planxa
Rodo de gall d'indi rostit al forn amb poma
Cap de llom amb tàrtar de tomàquet
Crestes casolanes de tonyina
Popets amb ceba
Xai a la planxa amb guarnició (supl. 4€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)
POSTRES:
Mousse de xocolata
Mousse de mojito
Mini gofre amb xocolata
Flam d'ou , xocolata
Gelats de : torro, crocant, bombo,
Fruita del temps
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada