Menú
del Dissabte 20 de Juny de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pinya,
gambetes i panses amb vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Caneló de brandada de bacallà amb salsa
piquillo
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa
romesco
Rissotto de bolets
SEGONS:
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Cabrit arrebossat amb patates
Galta rostida al forn
Calamars a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició (supl. 4€)
POSTRES:
Brownie de xocolata amb nata
Gelats
Xindria
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Macarrons
Llibrets de pollastre farcits de pernil dolç i formatge amb patates 12€
(iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada