Menú
del Dijous 18 de Juny de 2015
PRIMERS:
Amanida
de dàtils i pernil dolç amb vinagreta de mel
Cigrons
amb cansalada
Pebrots
del piquillo amb brandada de bacallà
Espaguetis
a la napolitana (salsa de tomàquet, tonyina i olives negres)
Patata
i mongeta tendre
Remenat
d'alls tendres, espàrrecs verds i gambes
SEGONS:
Salmó a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets
Bistec a la planxa amb guarnició
Llibrets de pollastre amb patates
POSTRES:
Pastis brownie,
Flam d'ou, cafè, xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelat de torro, crocant, tarta whisky
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada