Menú
del Divendres 29 de Maig de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb alvocat, cranc i ou dur
Tallarines
(autentica pasta italiana) al pesto amb formatge
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Gaspatxo
de tomàquet
Remenat
de bolets i patates i pernil
Amanida
de llenties amb tonyina
Raviolis
de confit d'ànec i poma amb salsa de tòfona (supl.3€)
SEGONS:
Peix del dia: salmó a la planxa
Bistec a la planxa amb patates
Cap de llom amb sucre morè
Botifarra de roquefort amb guarnició
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
Timbal melós de vedella amb idiazábal (supl.4€)
POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Pastis de poma
Flam d'ou, cafè xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de: torro, capuccino, coco, biscuit,
bombo
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada