Menú
del Dissabte 9 de maig de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats:
(amb formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mostassa)
Farcellets de pollastre, poma i curri amb
salsa d'avellanes
Petxines de marisc gratinades
Rissoto de bolets
Vichyssoise de Maduixes del
Maresme
SEGONS:
Cap de llom amb sucre morè i mostassa
Cabrit arrebossat amb guarnició
Sèpia a la planxa
Timbal melós de vedella amb idiazabal
Entrecot de vedella (supl. 4€)
POSTRES:
Pastís d'orujo típic de Galícia
Gelat de coco, capuccino, biscuit
Semí fred de torró
Bracet de nata
Tarta whisky
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Macarrons
Bistec amb patates
12€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada