Menú
del Dissabte 25 d'Abril de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats:
(mini faves
de l'horta veïna confitades, botifarra negre, pinyons i vinagreta de mel)
Timbal de full amb carbassó, formatge de
cabra i melmelada de tomàquet casolana
Caneló de ceps amb salsa de trufa
Humus de cigrons i bacallà
Musclos a la marinera
SEGONS:
Llata de vedella amb bolets
Xai a la planxa
Orada al forn amb un llit de patata i
verdures
Llibrets de llom farcits de bacó, formatge,
i ceba caramel·litzada
POSTRES:
Coulant de xocolata
Lioneses de nata amb xocolata
Maduixes amb nata
Pastís d'orujo típic de Galícia
Gelat de coco, capuccino, biscuit
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Espaguetis amb tomàquet
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb patates
12€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada