Menú del Dimarts 21 d'Abril de 2015
PRIMERS:
Amanida Cèsar: (enciams variats, pollastre, pa torrat,
anxoves i vinagreta de mostassa)
Mousse de tonyina
amb salsa rosa
Pebrots al
piquillo farcits de brandada de bacallà i gratinats
Remenat d'ous amb
bolets, patata i pernil
Galetada
"típic plat de pescadors" (com una fideua, però de galets i amb
picada)
SEGONS:
Escalopins de pollastre al curri
Peix del
dia: Salmó a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets, ceba
caramel·litzada i patates
Peus de porc guisats
Xurrasco a la planxa
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, formatge
Tiramisú
Brownie
Pastís de nata i maduixa
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada