Menú
del Dissabte 18 d'Abril de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats:
(amb
formatge de cabra i maduixes amb vinagreta de
mel)
Petxina farcida de marisc gratinada
Plat de Temporada : Faves de l'horta veïna a la catalana
Remenat d'ous amb bolets, alls tendres i
ibèric
Caneló de confit d'ànec, bacó amb salsa
d'avellanes
Mussaka Grega (lasanya d'albergínia)
SEGONS:
Calamarsets a la planxa
Pularda al forn acompanyat de poma
Timbal melós de vedella amb idiazabal
Xai a la planxa
Entrecot a la planxa (sup.4€)
POSTRES:
Coulant de xocolata
Brownie
Lioneses de nata amb xocolata
Pastis de nata i fruites del bosc
Pastis gelat de whisky
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Macarrons
Hamburguesa amb patates
12€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada