Menú del Di
mecres 18 de Març de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats gambetes,
pinya, cranc, panses i salsa rosa
Remenat d'ous amb bolets, pernil
i patata
Flam d'espinacs amb formatge de
cabra
Patata i mongeta tendre
Espàrrecs amb maionesa
Canelons de l'àvia
SEGONS:
Escalopins de pollastre amb salsa pebre
Peix de dia: bacallà fresc a la planxa
Galta de porc rostida
Llom arrebossat amb guarnició
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, cafè, xocolata
Pastís de nata i trufa
Crocant
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes i cada plat s'elabora al
moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada