Menú del Divendres 20 de Març de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb
pinya, pernil i vinagreta de mel
Crema de verdures de l'horta de
Cabrera
Fusilli (autentica pasta italiana ) saltejada amb bolets
Remenat d'ous amb alls tendres i
gambes, espàrrecs
Empedrat de cigrons i tonyina
Pebrots al piquillo farcits de
brandada de bacallà
SEGONS:
Bacallà a la planxa amb guarnició
Pollastre a la planxa amb patates
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada i patates
Croquetes de carn d'olla acompanyades
d'amanida
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, cafè, xocolata
Pastís de santiago
Crocant
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada