Menú
del Dissabte 28 de Març de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de
cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Caneló de ceps amb salsa foie
Carxofes de l'horta de Cabrera forn
Arròs negre amb gambetes
Pinya amb pernil
SEGONS:
Orada al forn amb un llit de patates i
verdures
Peus de porc guisats
Cabrit arrebossat amb guarnició
Xurrasco a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl.4€)
POSTRES:
Trufes amb nata
Coulant de xocolata
Mini "gofre"
amb gelat
Gelat de torro i ratafia
Copa biscuit i xocolata
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Canelons
Escalopa de vedella arrebossada amb patates
12€ (iva inclòs)
*
alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens
(consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada