Menú del Dilluns 16 de Març de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra, fruits secs i
vinagreta de mel
Rigatone (autentica pasta italiana) amb salsa ceps
Trinxat de patata i col amb cansalada
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Pastís d'escalivada i seitons
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Turbot "rodaballo" a la planxa
Cuixes de pollastre al forn
Croquetes de bacallà amb amanida
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, cafè, xocolata
Brownie
Crocant
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes i cada plat s'elabora al
moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada