Menú
del Dissabte 28 de Febrer de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pollastre,
poma caramel·litzada i vinagreta gorgonzola
Remenat d'ous amb gambes, alls tendres i
espàrrecs
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Carxofes al
forn amb pernil
Caneló de confit d'ànec amb salsa ceps
Rissotto de bolets amb parmesà
SEGONS:
Xai a la planxa amb guarnició
Cassoleta de peix (lluç, gambes, cloïsses)
Timbal amb melós de vedella amb idiazabal
Llom a la pinya
Entrecot a la planxa amb guarnició -
suplement de 3€
POSTRES:
Flam d'ou amb nata
Pastís de llimona
Pastís music
Coulant de xocolata
Bunyols de crema amb moscatell
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Llàgrimes
de pollastre arrebossades
Postres:
Gelat o flam
Una beguda, pa 12€
(iva inclòs)
*
alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens
(consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada