Menú del Dimecres 25 de Febrer de 2015
PRIMERS:
Amanida de Cruixents (enciams variats, pipes pelades, bacó fregit,
pa torrat)
Remenat d'ous amb alls tendres, espàrrecs, gambes
Patata i mongeta tendre
Rigatone amb salsa de formatges
Escalivada
SEGONS:
Rodo de gall d'indi rostit al forn amb
guarnició de patates
Peix del dia: Suprema de congre a la planxa
amb verdures
Bistec a la planxa amb patates fregides
Mandonguilles amb pèsol
Croquetes de carn d'olla acompanyades
d'amanida
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, xocolata
Brownie
Pastís de Santiago
Pastís Music
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada