Menú del Dissabte 24 de Gener de 2015
PRIMERS:
Amanida d’enciams, pollastre a la mostassa,
formatge brie, fruits secs, reducció de moscatell
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa
trufa
Pebrots al piquillo farcits de brandada de
bacallà
Carxofes al forn
Pinya amb pernil
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Orada al forn amb un llit de verdures
Xai a la planxa amb patates
POSTRES:
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Mel i mató
Flam de cafè amb nata
Brownie
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Pasta
a la bolonyesa / Lasanya
Llàgrimes
de pollastre arrebossat amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una beguda, pa 12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada