Menú del Dissabte 3 de Gener de 2015
Bon any!
PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb formatge
cabra, fruits secs, vinagreta de melmelada de mel
Rigatone "autentica pasta italiana" salsa xampinyons i tòfona
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de kikos
Carxofes amb pernil al forn
Full de vieires i verdures
SEGONS:
Confit d'ànec amb compota de poma i cebetes
a la crema
Bacallà ala muselina d'all
Cabrit arrebossat amb patates
Botifarra a la planxa
POSTRES:
Iogurt amb maduixes
Delícia de xocolata i brownie
Flam de torró
Crema catalana
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Rigatone
"autentica pasta
italiana" a la
bolonyesa
Llàgrimes
de pollastres arrebossades amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una beguda, pa 12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada