Menú del Dissabte 17 de Gener de 2015
PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb tàrtar de
tonyina
Raviolis "autentica pasta italiana" de gorgonzola amb salsa de nous
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà
Petxina de peix gratinada
SEGONS:
Peus de porc guisats
Llaminera (solomillo) a la planxa amb salsa
pebre
Confit d'ànec al forn amb compota de poma
Gambes a la planxa amb all i julivert
POSTRES:
Crema catalana casolana
Mel i mató
Flam de cafè amb nata
Semi fred de xocolata i brownie
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa / Canelons
Llom
arrebossat amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una beguda, pa 12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada