Menú del Dissabte 20 de Desembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d’enciams variats amb formatge brie
i fruits secs i vinagreta de melmelada de fruites del bosc
Caneló de melós de vedella amb idiazabal amb
salsa ceps
Fulls de vieires i verdures
Ous estrellats amb trompetes de la mort i
pernil
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
SEGONS:
Llata de
vedella amb bolets
Mandonguilles
amb sèpia amb pèsols
Xai a la
planxa amb guarnició
Llom amb sucre morè i mostassa
Estofat de cua de bou
POSTRES:
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Brownie amb nata
Flam de torró
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Pasta
a la bolonyesa
Bistec
a la planxa amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una beguda,
pa
12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada