Menú del Dissabte 30 de Novembre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb gambes abrigades amb bacó
Rissotto
de bolets amb encenalls de parmesà
Mousse
de tonyina amb salsa rosa
Carpaccio
casolà de peus de porc amb cruixents de fruits secs
SEGONS:
Llaminera (solomillo) salsa ceps
Timbal melós de vedella amb idiazabal
Xai a la planxa
Xipirons fregidets
POSTRES:
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Pannacotta de torro casolà
Flam de mató i mel
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis
a la bolonyesa
Escalopins
de vedella arrebossats amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada