Menú del Dissabte 15 de Novembre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb confit d'ànec, magrana, pera amb vinagreta de mel
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Rigattoni
(autentica pasta italiana) amb salsa xampinyons i tòfona
Coca
d'escalivada amb seitons
Petxina
amb peix i gambes
SEGONS:
Melós de vedella amb bolets
Bacallà a la muselina d'all amb un llit de
samfaina
Entrecot de vedella a la planxa
Xai a la planxa
POSTRES:
Crema catalana
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Pastís selva negre
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Pollastre
al a planxa amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada