Menú del Dissabte 22 de Novembre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb bacallà, magrana, gules i nous
Remenat
d'ous amb trompetes de la mort, pernil i patates
Caneló
de galta de vedella amb salsa oporto
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera
SEGONS:
Cap de llom al forn amb poma
Gambes a la planxa amb un rajolí d'all i
julivert
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Ossobuco de gall d'indi a la catalana
POSTRES:
Copa de biscuit
Iogurt amb coulis de maduixa
Pastís Sant Marcos
Flam de mató i mel
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Pasta
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada