Menú del Dissabte 25 d'octubre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Arròs
de bolets amb encenalls de parmesà
Caneló
de galta de vedella i idiazabal amb salsa oporto
Tàrtar
de tonyina amb ou dur
Meló
amb pernil
SEGONS:
Confit d'ànec amb compota de pera i poma
Peus de porc guisats
Gambes a la planxa amb un rajolí d'all i julivert
Parrillada de carn acompanyat de patata el
caliu i carxofes
POSTRES:
Copa capuccino
Sorbet de llimona
Pastís de profiteroles
Panacotta amb fruites del bosc
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Hamburguesa
a la planxa amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada