Menú del Dissabte 11 d'Octubre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tomàquets xerris de colors i formatge feta
Arròs
de bolets amb encenalls de parmesà
Caneló
de vedella idiazabal amb salsa de formatge
Espàrrecs
verds a la planxa i salsa romesco
Patates
d'Olot
SEGONS:
Cabrit arrebossat saltejat amb all i
julivert
Gambes i escamarlans a la planxa
Llom amb sucre morè i mostassa
Entrecot a la planxa amb maionesa de trufa i
xampinyons
POSTRES:
Braç de nata
Tarta whisky
Pastís de poma
Brownie (pastis de xocolata i nous)
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Hamburguesa
a la planxa
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada