Menú del Dissabte 4 d'Octubre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge brie, i figues amb vinagreta de melmelada
Caneló
de vedella idiazabal amb salsa de formatge
Mousse
de peix i gambes amb salsa rosa
Arròs
saltejat amb verdureta de l'horta veïna
Ous
estrellats amb pèsols i sobrassada
SEGONS:
Cabrit arrebossat amb patates
Gambes a la planxa amb all i julivert
Llom amb sucre morè i mostassa
Peus de porc a la muselina d'all
Llaminera a la planxa amb salsa oporto
POSTRES:
Pastis de profiteroles
Copa gelat de capuccino
Tarta whisky
Pinya amb crema catalana
Sorbet de mandarina
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Ensaladilla
russa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada