Menú del Dissabte 18 d'Octubre de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats taronja, formatge fresc i nous
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Raviolis
casolans de rap, espàrrecs amb salsa marinera
Coca
de pa amb ceba al vi caramel·litzada i formatge de cabra
Musclos
amb salsa romesco
SEGONS:
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Cap de llom a la sal amb salsa de poma
Xai a la planxa amb guarnició
Braó rostit al forn
POSTRES:
Brownie (pastis de xocolata i nous)
Copa capuccino
Sorbet de llimona
Flam de cafè
Pa, beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Tallarines
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada