Menú del Dimecres 24 de Setembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams, favetes i pernil amb vinagreta de mel
Mousse de tonyina i salsa rosa
Llenties estofades
Gratinat d'albergínia i mel
Espaguetis a la carbonara
SEGONS:
Botifarra esparracada amb bolets, i patata
Bistec a la planxa amb guarnició
Filet de llobarro a la planxa acompanyat
d'amanida
Mandonguilles amb sèpia, pèsols
POSTRES:
Flam d'ou, xocolata
Iogurt de maduixes, fruites del bosc
Pastís d'ametlla,
fruita
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada