Menú del Dimecres 17 de Setembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, dàtils i pernil dolç vinagreta mel
Gaspatxo de xíndria amb crostons
Ous farcits de tonyina i gambes
Timbal de carbassó, formatge de cabra i tomàquet
Tallarines a la carbonara
SEGONS:
Pollastre a la planxa amb patates
Galtes de porc rostides al forn amb patates
Calamarsets a la planxa
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada, bolets i patates
POSTRES:
Flam de cafè, d'ou
Crema
catalana
Iogurt de maduixes
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada