Menú del Dimecres 27 d'Agost de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciam, cranc, pinya, gambetes i salsa rosa
Amanida de llenties i tonyina
Espaguetis (autentica
pasta italiana) al roquefort i pera
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Tomàquets del Maresme amb encenalls de parmesà
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Verat a la planxa acompanyat d'amanida
Braó al forn amb patates
Rodo de gall d'indi amb salsa
POSTRES:
Flam casolà de cruixent de xocolata
Pastís
mousse de llimona
Crocant
Xindria
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada