Menú del Divendres 1 d'Agost de 2014
- FESTES DE CABRERA -
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra, fruits secs i
vinagreta
Tomàquets del maresme amb mozzarella
Crema
freda de llenties amb sofregit de cansalada
Rigatoni
(autèntica pasta italiana) amb tomàquet i beixamel gratinat
Caneló de marisc i gambes amb salsa
americana (supl.3€)
SEGONS:
Salsitxes amb tomàquet casolà
Calamars a l planxa acompanyat d'amanida
Llàgrimes de pollastre arrebossades amb
patates
Lluç
farcit de gambes i ceps (supl. 3€)
Galta
de vedella sense os rostida a la catalana (supl.3€)
POSTRES:
Pastís
Brownie
Copa
gelat de capuccino
Crocant
Tarta whisky
Flam d'ou
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Període de vacances:
* Del dilluns 4 d'agost al diumenge 24
d'agost tots dos inclosos.
* Ens tornem a veure el
dilluns 25 d'agost!!!
Bones Vacances!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada