Menú del Dimarts 1 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pollastre, anxoves, pa torrat i vinagreta mostassa
Gaspatxo
de tomàquet de l'hort amb entrebancs
Macarrons
a la bolonyesa
Timbal
de patata i botifarra negre i pinyons
Crep de vieires i gambes amb salsa
marinera (supl.3€)
SEGONS:
Entrecot de 180gr a la planxa amb patates
Salmó a la planxa amb verdures
Llonzes de gall d'indi amb guarnició
Pop a la gallega
POSTRES:
Iogurt
de fruites del bosc
Cucurutxo de xocolata i caramel
Flam d'ou, cafè, mató
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada