Menú del Dijous 24 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, bacó, pa torrat i bolets
Gaspatxo
de xíndria amb entrebancs
Espaguetis
(autentica pasta italiana) amb gambetes a la marinera
Assortit de 4 tomàquets amb tonyina
Esqueixada
de bacallà
SEGONS:
Galta de porc rostida al forn com ho feia
l'avia
Bacallà amb samfaina
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb patates
POSTRES:
Iogurt
de fruites del bosc
Sorbet de mojito
Flam d'ou, cafè
Pastís mousse de llimona
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Període de vacances:
Del dilluns 4 d'agost al diumenge 24 d'agost
tots dos inclosos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada