Menú del Divendres 13 de Juny de 2014
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats tomàquet xerri i mozzarella
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Espagueti
(autentica pasta italiana) a la napolitana
Espinacs
a la catalana
Ensaladilla
russa
SEGONS:
Llom
a la planxa amb patates
Calamars
amb suc
Escalopins
de vedella arrebossades
Botifarra
esparracada amb ceba caramel·litzada, bolets i patates
Tonyina
a la planxa amb guarnició
POSTRES:
Cucurutxo de xocolata i caramel
Iogurt
de fruites del bosc
Flam d'ou, cafè
Pa i Beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres
plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
* Tota les nostres
verdures son fresques de les hortes veïnes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada