Menú del Dissabte 21 de Juny de 2014
PRIMERS:
Coca
de pa amb sobrassada, formatge de cabra i mel gratinada
Amanida
d'enciams variats,formatge brie, pera, i
vinagreta de fruites del bosc
Crep
de vieires i gambes amb salsa americana
Ous
estrellats amb pernil
Vichyssoise
amb oli de tòfona i crostons
SEGONS:
Secret
a la planxa amb guarnició
Llaminera
(solomillo) a la planxa amb salsa ceps
Cuixa
de confit d'ànec amb salsa poma
Cassoleta
de calamars amb suc
POSTRES:
Copa
gelat de biscuit
Tarta
whisky
Crocant
Flam
de mató amb mel
Pa i Beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Llom
a la planxa amb patates
Postres:
Gelat o flam
beguda
i pa
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada