Menú del Dissabte 3 de Maig de 2014
Últim dia de les jornades
Gastronòmiques del Pèsol al Maresme
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de
cabra i maduixes i vinagreta de mel
Remenat d'espàrrecs verds, alls tendres i
gambes
Raviolis de bolets amb salsa de nous
Petxina de peix gratinada
Farcellet d'en Joan (Panets farcits: pèsols floreta,
pernil)
SEGONS:
Sèpia a la planxa amb guarnició
Cuixa de pollastre farcida de pernil dolç,
formatge i dàtils
Cabrit arrebossat amb patates
Xurrasco a la planxa
Secret a la planxa
POSTRES:
Maduixes amb nata
Tiramisú
Gelat de torró
Crocant
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis amb tomàquet
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb
patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
* Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant
necessiten el seu temps de preparació
* Tota les nostres verdures son fresques de les hortes veïnes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada