Menú de Dijous 17 d'Abril de 2014
Tornem el Dimarts 22 d'abril de
2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
del Maresme
PRIMERS:
Amanida d'enciams
variats amb cruixents i vinagreta de mel
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Crema de
pèsols amb cruixent de pernil
Rigatoni (autentica
pasta italiana) amb salsa ceps
Rotllets
de pernil dolç i espàrrecs
SEGONS:
Llobarro a
la planxa acompanyat d'amanida
Xurrasco a
la planxa amb guarnició
Botifarra
esparracada amb ceba caramel·litzada, bolets i patates
POSTRES:
Macedònia
de fruites amb salsa iogurt i mel
Brownie
Pastís de formatge
Pa i
Beguda
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
Aquí
servim productes frescos de la terra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada