Menú de Dimarts 15 d'Abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
al Maresme
PRIMERS:
Amanida d'enciams
variats amb tomàquet, pastanaga, ceba tendra, pebrot vermell...
Pèsols saltejats amb pernil
Trinxat de
patata i col amb botifarra negre
Espaguetis
ala carbonara
Ensaladilla
russa amb calamars a la romana
Albergínia
de carn gratinada
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Galta de
porc rostida
Orada al
forn amb un llit de patates
Mandonguilles
amb bolets
POSTRES:
Brownie
Pastís de
formatge i nabius
Gelat de
torró
Flam de:
cafè, ou...
Pa i
Beguda
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada