Menú del Dissabte 5 d'Abril de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb carxofes
confitades, bacó, amb vinagreta de fruits secs
Canelons de marisc amb salsa marinera
Pinya amb pernil
Timbal d'escalivada i seitons
Arròs de bolets
SEGONS:
Sèpia amb pèsols i patates
Rotllets de pollastre farcits de prunes
Secret a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb patates
POSTRES:
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Gelat de canyella
Tarta whisky
Tiramisú
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis amb tomàquet i formatge
Llibrets de llom amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al
moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada