Menú de Dimecres 2 d'Abril de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
al Maresme
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge de cabra, nous i vinagreta de mel
Pèsols anisats amb pernil
Pastís de
peix (lluç, palets de cranc, tonyina i salsa rosa)
Patata i
mongeta tendre
Fusilli (autèntica
pasta italiana) amb salsa xampinyons
SEGONS:
Verats al
forn a la Lima
amb patates al romaní
Xurrasco a
la planxa amb patates
Llom al
forn amb sucre morè, mostassa acompanyat de salsa agredolça
POSTRES:
Iogurt de
fruites del bosc
Crocant
Flam de
xocolata, cafè, ou...
Pa i
Beguda
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada